GametoLab Taşındı! - Mustafa Sabri OĞUZ

Duyurular

2 Aralık 2018 Pazar

GametoLab Taşındı!

Merhaba Game2Lab ziyaretçileri, bugün Game2Lab'ı adresimi kapatıp, kendi adresime taşıma kararı aldım. Peki neden böyle bir karar almam gerekti.

Bu kararı almamın iki gerekçesi vardı, bunlar yetersiz zaman ve maliyet;

  • Yetersiz zaman: Artık yazılarımı kendi blog sayfamda yayınlamaya başladım. Hal böyle olunca, Game2Lab'a yazı yazmak için yeterli vakti bulamıyordum. Bu da yeterince ilgilenemediğimi düşündüğümden, bu düşünce beni bir yandan üzüyordu. 
  • Maliyet: Malum insanlar (bu insanlar arasına bende dahilim) ücretsiz alan adlarını amatör ve gereksiz adresler olarak görmektedirler. Bende alan adı almayı ve bloğumu bu bakışın içersinden kurtarmayı tabi ki düşündüm. Lakin bu madde önce ki madde ile biraz da olsa bağlantılı, nedeni yeteri kadar yazı yazamadığım için blog hep yerinde saydı. Blog yeterince büyüyemediği için maddi bir getirisi olmadı. 
Şimdi siz "Ya arkadaş, altı üstü 2 internet adresi. Amma büyüttün." şekilde düşünüyor olabilirsiniz. Fakat sanıldığı kadar kolay değil, bir internet sayfasına harcadığınız efor diğerine de harcamak durumunda kalıyorsunuz. Mesela konusu, yazısı, teması, yorumları, analizi ve reklamı vs... ayrı ayrı incelemeniz gerekiyor.

Çok uzatmadan sonuca bağlayalım, ben de yol yakınken tek çatı altına toplamanın mantıklı bir karar olduğunu düşündüm. Umarım hayırlısı olur, belki ilerleyen zamanlarda yeniden canlandırabiliriz. Duruma bakacağız, yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder